18 september 2010

Vecka 36 (35+0)

Idag välkomnar vi vecka 36!


Denna dag "firar" vi med soffhäng som alla andra dagar, dock i min egen ensamhet då sambon jobbar sitt 14 timmarspass idag. Men imorgon är han ledig som tur är. Bebisen knölar då och då där inne så allt är i den vanliga ordningen. Bara att man längtar mer och mer efter dig! När kommer du till oss? Är du en pojke eller flicka? Jag är så otroligt nyfiken!

4 kommentarer:

Unknown sa...

Ja! Visst är det jättespännande att man inte vet vem det är som gömmer sig där inne? Fy fasen, detta är den största och viktigaste och mest betydelsefulla present vi någonsin kommer att få! Shit vad stort det är! Och ju mer man tänker på det ju mer osannolikt och konstigt är det att det faktiskt fungerar som det gör!

En jättefin mage som alla andra bilder jag sett. Den har blivit större upptill tycker jag mig se. Tatueringen som skymtar ser också väldigt snygg ut. Tänk, jag är snart 30 år och har börjat fantisera om tatueringar igen. Vill ha ena armen snyggt tatuerad.. men nej, först ska bebisen ut, sen ska jag komma i form, SEN kan jag börja fundera på tatueringar :-)

Unknown sa...

Jag blir lite orolig... du har inte skrivit på flera dagar nu... :-( Antingen har du flytt hemifrån (haha) eller så har du åkt till sjukhuset för att föda en bebis. Hoppas på det sistnämnda! Annars får du höra av dig så att jag vet att du lever...

Kram!

Unknown sa...

Nu har den lilla fågeln viskat i mitt öra också :-) JÄTTESTORT grattis! Vi hörs mer sen när du har ork! STORA kramar!

Lisa sa...

Läste kommentaren den lilla fågeln lämnat på Linas blogg :) Jättegrattis!