10 september 2010

Paketleverans.

Igår fick jag en sådan jätte konstig känsla i kroppen. Kände mig helt orkeslös och det började killa i halsen. Nej, tänkte jag. Ska jag bli sjuk nu? Räcker det inte med de krämporna som man har när man är gravid? Men peppa, peppa ta i trä det var ingen feber imorse och jag känner mig bättre. Kanske bara rent utav var trött. Så nu får jag hoppas att det inte var mer än så. Fick veta på BB i Jönköping när jag låg där att få feber när man är gravid är inte att rekommendera. Bebisen har 1 grad mer än vi mammor själva och får vi feber kommer bebisen inte må speciellt bra. Och knapra i sig för mycket panodil vill jag inte heller göra, speciellt inte i onödan. Jag får fortsätta att ligga här i min soffa och vila, vila, vila. Men jag försöker tänka så positivt jag bara kan nu. Jag vet ju att det faktiskt inte är speciellt många veckor kvar tills jag har min lille i famnen. Det handlar inte om månader längre, utan snarare veckor. Känns helt underbart att få tänka så nu. Det lider mot sitt slut - ett lyckligt slut!

Och det allra bästa som har hänt än så länge idag är att jag fått lite paket på posten, älskar paket! Idag kom den efterlängtade fleeceoverallen som jag köpt från märket TUMMEN. Och den var mysigare än vad jag trodde så jag är hur nöjd som helst. Det kunde inte bli bättre! Sedan fick jag även krokar till barnvagnen från märket TINKAFU. Smidigt när man ska ut och shoppa, bara att hänga kassarna där istället för att ha en hand i vagnen och en hand med kassar. Bättre att ha full koll med båda händerna på styret, eller hur?



Men det kom faktiskt ett paket till, som skulle innehålla en digital febertermometer för barn, en vanlig febertermometer men när jag öppnade paketet visade det sig vara en napptermometer, precis sådan jag inte ville ha. TYPISKT! Men som tur var så hade jag vunnit auktinen från ett företag som var registrerat hos Tradera så jag kunde lätt ringa upp dem och be om rätt vara. Så på måndag hoppas jag den rätta termometern kommer fram till mig. Man kan ju inte alltid ha tur med sina paketleveranser...

Vad händer resten av denna fredag? Sambon har precis åkt iväg till jobbet och kommer hem senare ikväll. Så nu får det nog bli att fördriva tiden med en film och sedan invänta idol. Men varför kan det inte vara något bra på tv efter idol. Klockan 21 kan det väl åtminstone börja en bra film? Nej, detta är en skitfredag när det gäller tvtablån. Suck!

1 kommentar:

Linda S sa...

Vilken söt overall :)
Tycker med det är dåligt på tv, det är ju liksom fredag, det kunde varit dubbelavsnitt av idol tycker jag ;-)
Ha en mysig helg i alla fall!

Kram