6 september 2010

Drömmar & föräldrarutbildning nr 2

Nu börjar drömmandet på nätterna sätta fart. Vanligtvis brukar jag drömma mycket, men nu när jag är gravid ter sig allt på ett helt annat sätt. Det är allt ifrån att vara med i gangstergäng, till att sälja hus för 10 miljoner 250 000kr, och att föda barn (Dock upplever jag aldrig själva förlossningen utan jag har bara plötsligt ett spädbarn att ta hand om) det är alltid en pojke! Det kanske är en pojke jag väntar? En del brukar ju drömma det könet de har i magen, spännande! Men hur hinner man med allt detta på en natt? Och dessutom känns det som jag vaknar 100 gånger för att gå på toaletten, eller att Jerry lever rövare. Nu har vi kommit på att han hittar alla sina "leksaker" under natten i papperskorgen i barnrummet/arbetsrummet. Inatt var det dags för hans favorit, sugrör! Fick glatt gå upp och hämta det för att ens kunna sova. Jag la det fint på mitt nattduksbord och några timmar senare hör jag detta förbaskade sugrör IGEN, för då har han varit så smart och HÄMTAT det på mitt nattduksbord. Lika bra att jag lär mig, släng det direkt!

Nåväl, nu är sambon på föräldrarutbildningen nr 2 och den sista. Idag berättade han att de skulle dela upp sig i mamma respektive pappa grupper. Så det jag kommer få höra när han kommer hem är hur papporna resonerat, kommer bli intressant. Av vad mammorna pratat om får jag höra med dem senare :)

Var förbi MVC en snabbis imorse, misstänkte UVI men som tur var så visade det inget. Hann med att prata med min barnmorska en snabbis och det första hon sa var; Oj, magen växer verkligen ser jag. Den kanske gör det trots allt, fast jag ser ju den varje dag och då blir man nog lite hemma blind. Det jag vet är att det är en mycket aktiv bebis jag har och jag har nog listat ut dennes dygnsrytm för rörelserna ter sig nästan alltid under samma tider på dagarna. Ganska bra tider så det vore ju guld värt om det kunde hålla sig så sen också, ler.


2 kommentarer:

Unknown sa...

Haha, våra kissar älskar också sugrör! Det är sjukt irriterande på nätterna när de springer runt med det, kastar upp i luften, fortsätter springa. Det låter ihåligt och MYCKET för att bara vara ett sugrör.

Det gick bra igår på föräldrarträffen. Du får fråga oss om amning, eller så får du den informationen på BB när det är dags :-)

Vilka är vi? sa...

Konstigt om drömmarna.. jag drömmer också alltid att de är en pojk! Lustigt..