17 mars 2011

En mini semester.

Veckans arbetsdag är nu över, och idag har jag nog inte tittat på klockan någon gång. Alltså det har varit full rulle med utredningar, avtal som ska skrivas och skickas, telefonsamtal med både glada och mindre glada människor, utredningsbesök och mycket mer. När man bara jobbar en gång i veckan så har man minsann att göra när man kommer på morgonen :-)

Kom hem till en glad Charlie idag och mannen och lilleman hade haft en toppen dag tillsammans med både bus, promenad och sovstunder.
Charlie är verkligen en rutinbebis. Det är nästan att varje dag ser likadan ut när det gäller hans mat, sov och vakentid. Om han inte får lägga sig kl 19 på kvällen skriker han tills han läggs i sin säng. Bumms så är det tyst och han sover inom 10 minuter i alla fall. Peppa, peppa ta i trä att det håller i sig. Men något har man verkligen lärt sig dessa 6 månader, det är att alla dagar blir olika i alla fall, det som hände igår kanske inte händer imorgon. Och bara för att man säger det ena en dag så blir det säkert inte så, speciellt om det är positiva saker. Bättre att vara inställd på det negativa ;-)
Nejdå, Charlie är världens underbaraste hur tjurig och glad han än är!

Imorgon åker jag & Charlie söderut för att besöka min mor och hennes man. Kommer inte hem förrens på måndag har vi bestämt. Mannen ska ändå jobba så då får vi passa på att göra en liten utflykt. Ska bli underbart med god mat, sällskap, promenader, besök i simhallen och ha ett eget litet babysim då vi missar det på söndag, sen blir det nog massor med mormor & morfar mys för Charlie.

Nu tar jag kväll och myser framför tv:n med världens bästa make <3

1 kommentar:

Unknown sa...

Ja, vem vet, vi kanske blir lika som bär ;-) Tack snälla Rebecka och tack sötaste Charlie! Ha det så trevligt på babycafét idag! Kram, kram!