19 april 2011

Underbara skratt!

Nu äntligen skrattar Charlie högt på ett helt annat sätt än innan, nu känns det verkligen i hela kroppen när han gör det. Man bara sprudlar av glädje :-) !! Och hur underbart är inte det??? Tiden går så himla fort för dessa små varelser. Ibland får jag sätta mig och titta på bilderna från när han var nyfödd för att kunna minnas. Man lever hela tiden i nuet och framtiden och glömmer snabbt bort det som varit. Ibland får man stanna upp och njuta av stunden :-)

Idag har det varit en dag med strålande sol, precis som igår. Och självklart tog vi oss en promenad på förmiddagen. Det blev en liten runda på stan med varsin glass i handen och sen vidare och köpa lite mat till Charlie. Charlie satt bra i vagnen med sina snygga brillor och charmade en och annan tant på stan ;-) När vi väl kommit hem hade han somnat gott i vagnen så då passade jag och mannen på att ta varsin solstol och satte oss på baksidan och solade. Nu längtar jag till sommaren!

När Charlie sen vaknade  var han minsann en go och glad liten kille som skulle spela cool inför sin mamma och pappa ;-) Våran tuffa kille!

Imorgon blir det babycafé och förhoppningsvis en liten 7-månadersvägning. Charlie blir ju 7 månader imorgon! Liten börjar bli stor.

1 kommentar:

Elin sa...

vilken fin bild på lilla charlie..=) vi ses imorgon, då kanske vi kan ta en glass ihop...=) kram