20 april 2011

Sitta.

Idag är det återigen onsdag och dags för Babycafé på öppna förskolan. Vi träffade självklart alla andra underbara mammor och bebisar (barn?). Våra små börjar ju faktiskt bli stora!
Charlie blir ju även 7 månader idag! Och när vi väl kommer fram och sätter oss på lekmattan sitter Charlie alldeles själv. Så från ha varit den mest vingligaste ungen så börjar han sakta men säkert hitta balansen. Än så länge är det korta stunder, men någonstans måste man ju börja? Han är så duktig!!


Vi fick även lov att låna ett undersökningsrum på BVC så då passade jag på att både väga och mäta honom, 7925 gram och 74,5 cm lång. Nu hade det ju bara gått 3 veckor sen sist vi var där då 6 månaderskontrollen var den 30:e mars och inte den 20:e som vi brukar. Så det blev lite fel i systemet ;) Men en helt okej viktuppgång och vuxit hela 3 centimeter på 3 veckor, han borde ju ha växtvärk! Haha! 



Sen var det dags att bege sig hemåt men vi mammor tog oss en sväng på stan så Charlie fick hem lite nya kläder och sen en påskpresent till mamma & hennes man.
Vi gottegrisar gjorde mjukglasspremiär idag också, guuuuud så gott! :)

Inga kommentarer: